31. maj 2018

BEST OF 31 - VELKOMMEN 

Indeholder BEST OF Juelsminde, BEST OF Hedensted og BEST OF Tørring-Uldum

Med Vivi H. Nielsen Mathiasen fra Hedensted Events som lokal aktør og redaktør, går by-branding-portalen BEST OF snart i luften i Juelsminde, Hedensted og Tørring-Uldum.

BEST OF findes i dag i 28 kommuner i Danmark og drives af Jørn Simmenæs fra upfront i Horsens. Erhvervsmagasinet UPFRONT blev i 2013 i Horsens udskiftet med en online portal med et stort udvalg af alt det bedste i Horsens og i hele kommunen. Siden 2013 er BEST OF kommet til mange kommuner i  Danmark. BEST OF kommer nu til Juelsminde, Hedensted og Tørring-Uldum – og dækker samtidig alle de 31 skønne byer i kommunen.

- Jeg har gået med tanken i 2 år, at starte BEST OF i den langstrakte kommune, fordi jeg føler, der er en vigtig fortælling, der skal fortælles. Kommunen rummer så mange skønne og herlige ting, som vi glæder os til at dele med alle 46.500 indbyggere i kommunen. Vivi fra Hedensted Events dukkede op som den rette person med et helt
unikt lokalkendskab og netværk, hvilket er vigtigt for hele opbygningen og processen.

Hele kommunen
BEST OF går i luften som BEST OF Juelsminde, BEST OF Hedensted og BEST OF Tørring-Uldum. De får deres eget liv, men integreres sammen på en fællesportalen BEST OF 31.

- Det er så utrolig vigtigt for os, at det her ikke kun handler om Juelsminde, Hedensted eller Tørring-Uldum. Det handler om hele kommunen, at vise alt det bedste, at skabe vækst og bygge bro mellem borgerne, virksomhederne, butikkerne, seværdighederne, foreningerne og meget mere, fortæller initiativtageren Jørn Simmenæs, der selv driver BEST OF Horsens og i alle andre byer har lokale aktører til at producere siden og servicere alle profilkunderne på siderne.

BEST OF siderne i Danmark bringer et stort udvalg af alt det bedste indenfor shopping, erhverv, sport og kultur, spise- og overnatningssteder, seværdigheder, uddannelse, foreninger og oplevelser af enhver art. Det hele samles på BEST OF Danmark. Vores klare mål med BEST OF 31 er at skabe vækst i hele kommunen og at bygge bro mellem de mange dejlige byer og steder i vores kommune.

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

bubble